Hvad skal jeg tegne?


Når kreativiteten ikke strømmer, er der masser af ressourcer på internettet til at inspirere dig, især når det kommer til stenmaling. Pinterest er en fantastisk platform, der fungerer som en online opslagstavle, hvor du kan finde utallige ideer og inspirationer. Udover de oplagte søgeord som “Painted rocks”, “Rock painting” og “Pepple art”, kan du udforske forskellige stilarter og teknikker, der bruges til at dekorere sten. Gode søgeord kunne være: Painted rocks, Painted pebbles, Rock painting, Pepple painting, Rock art, Pepple art, Malede sten, og Sten maling.

Pinterest er et fantastisk sted, hvor du kan opdage nye kunstneriske udtryk og måder at male sten på, alt efter hvad der fanger din interesse. Det er vigtigt at respektere ophavsretten og undgå at dele billeder fra andre platforme som Facebook eller Google direkte på Pinterest.

Det eneste du skal huske er at du IKKE må dele andres sten på pinterest som du har fundet på facebook eller google osv. Til gengæld må du godt repinne allerede eksisterende indhold fra pinterest på din pinterest konto og dermed dele din begejstring og inspiration med andre. Læs mere om ophavsret her.

Ud over online platforme som Pinterest kan du finde inspiration i malebøger dedikeret til stenmaling, samt direkte fra dine omgivelser og naturen omkring dig. Nogle gange er det at studere stenen nøje i nogle få minutter nok til at få kreative ideer til, hvordan den kan transformeres til et unikt kunstværk.

At udforske disse kilder til inspiration kan ikke kun hjælpe med at overvinde kunstnerisk blokering, men også udvide dine horisonter inden for stenmaling, hvilket kan føre til fantastiske og personlige kunstværker. Så næste gang du mangler ideer, er der ingen grund til at fortvivle – internettet og omverdenen venter med åbne arme på at inspirere dit næste stenkunstprojekt.